Gyerekeknek

Ovibalett

Timi évadzáró (előadás)_2017_MG_0473A tánccal már egész pici korban megismerkednek a gyerekek a zene és a játék segítségével. Az órákon a legkisebb növendékek elsajátítják a helyes testtartást, erősítik izmaikat, javul az ügyességük. Az órákon a klasszikus baett és a művészi torna alapjait sajátítják el a növendékek.
Az órát óvodásoknak és alsós kisiskolásoknak ajánlom.

Időpont: Hétfő és Csütörtök 16.30-17.30
Helyszín: Synergy Táncstudio – Bp. 13.ker Visegrádi utca 29.
Havidíj: 8 250 Ft

Gyermek balett

Timi évadzáró (előadás)_2017_MG_0473A tánccal már egész pici korban megismerkednek a gyerekek a zene és a játék segítségével. Az órákon a legkisebb növendékek elsajátítják a helyes tesstartás, erősítik izmaikat, javul az ügyességük. Az órákon a klasszikjus balett és a művészi torna alapjait sajátítják el a növendékek.
Az órát bölcsiseknek és óvodásoknak ajánlom.

Időpont: Szombat 9.30-10.30
Helyszín: Synergy Táncstudio – Bp. 13.ker Visegrádi utca 29.
Havidíj: 4 200 Ft

Mesebalett

_MG_4186A tánccal már egész pici korban megismerkednek a gyerekek a zene és a játék segítségével. Az órákon a legkisebb növendékek elsajátítják a helyes tesstartás, erősítik izmaikat, javul az ügyességük. Az órákon a klasszikus balett és a művészi torna alapjait sajátítják el a növendékek.
Az órát óvodásoknak és elsős kisiskolásoknak ajánlom.

Időpont: Kedd és Péntek 16.35-17.30
Helyszín: Budafok Ipartestület Székháza – Bp. 22. ker. Mária Terézia u. 60.
Havidíj: 7 500 Ft

Balett és Jazz

Timi évadzáró (előadás)_2017_MG_0198A kisiskolások jazz és klasszikus balett órákon vesznek részt. Az oktatás a balett rendszerére épül. Az órákon felkészül a gyermek a tudatos izommunkára, mivel a balett nagyfokú testtudatot, izomzatot és koordinációt, koncentráltságot, fegyelmet és pontos munkavégzést igényel. A klasszikus balett mellett az órákon már a jazz és modern tánctechnikák is megjelennek, ezzel fejlesztve a gyermekek izolációs készségét.

Általános iskolásoknak ajánlott ez az óratípus.

Időpont: Hétfő 17.30-18.30 és Csütörtök 17.30-19.00
Helyszín: Synergy Táncstudio – Bp. 13.ker Visegrádi utca 29.
Havidíj: 10 000 Ft

Jazz és balett

_MG_4226A kisiskolások jazz és klasszikus balett órákon vesznek részt. Az oktatás a balett rendszerére épül. Az órákon felkészül a gyermek a tudatos izommunkára, mivel a balett nagyfokú testtudatot, izomzatot és koordinációt, koncentráltságot, fegyelmet és pontos munkavégzést igényel. A klasszikus balett mellett az órákon már a jazz és modern tánctechnikák is megjelennek, ezzel fejlesztve a gyermekek izolációs készségét.

Általános iskolásoknak ajánlott ez az óratípus,

Időpont: Szerda 16.30-18.00 és Péntek 17.30-19.00
Helyszín: Budafok Ipartestület Székháza – Bp. 22. ker. Mária Terézia u. 60.
Havidíj: 10 000 Ft

Tájékoztató

A tanév rendje:

Tanévkezdés: 2018. szeptember 3.

Tanévzárás tervezett időpontja: 2019. június 15.

Tervezett évadzáró előadás: 2019.  június 1. szombat

Tervezett karácsonyi ünnepség: 2018. december

Téli szünet tervezett időpontja: 2018. december 22 – 2019. január 3.

Az állami és hivatalos ünnepeken az órák – igazodva a munkarendhez – nem lesznek megtartva, ezeket az órákat nem pótoljuk. Az állam által elrendelt három- illetve négynapos ünnepeken az órák hasonlóan a fentiekhez elmaradnak, ezeket az órákat sem pótoljuk.

Havidíjak:

A havidíjak 8 alkalomra szólnak, és minden hónap 10. napjáig kérem befizetni.
(Az egész évre vetítve jön ki az óraszám, amennyiben mégis 9 alkalom van, abban az esetben a havidíj változhat.)

A decemberi hónapban teljes tandíjat kell kifizetni, mely kaució és egyben a júniusi tandíjat is magában foglalja. Aki esetlegesen mégis év közben úgy dönt, hogy nem folytatja a képzést, abban az esetben ezt az összeget sajnos visszatéríteni nem tudjuk.

Mivel sokszor ti is segítetek, hogy a csoportok maximális létszámúak legyenek, egy kis figyelmességgel szeretném meghálálni. Akik minimum 2 új növendéket hoznak a mi kis balett családunkba (és az új kis növendékek egész évben hozzánk járnak: szept./okt-től jún-ig), nekik a májusi tandíj ajándék.

Hiányzások:

Hiányzásokat csak orvosi igazolás felmutatásával tudom beszámítani egy adott naptári hónapban a következőképpen:

1-3 alkalom hiányzás: tandíj 100%-át kell kifizetni.

4-5 alkalom hiányzás: tandíj 75%-át kell kifizetni.

6-8 alkalom hiányzás: tandíj 50%-át kell kifizetni

Krónikus két vagy több hónapos (16 alkalomnál több) megbetegedés esetén 2000 Ft fenntartási díj havonta.

Évadzáró előadás

Minden év júniusában megrendezésre kerül az évadzáró előadásunk. Minden csoport önálló műsorszámmal készül, melyet az egész év alatt tanulnak be. Az egyes csoportok egységes kosztümben lépnek színpadra.

Táncórai viselet

Balett cipő:

Fekete, csepptalpas balett gyakorló cipő

A balett cipőket segítek beszerezni a szeptemberi és októberi hónapok folyamán. Ára 2000 Ft-4000 Ft-ig terjed. Amennyiben valaki saját magának szeretné megvenni, a beszerzési helyek kiválasztásában szívesen segítek.

Egyen dressz:

Minden csoport növendéke saját dresszt kap, melyet a Les fleurs du ballet varrat meg. Ezt a dresszt egész évben lehet viselni a táncórákon, ez is erősíti a csoport egységét. Az évadzáró gálán is ezt a dresszt fogják viselni a növendékek. Abban az esetben, ha valaki elhagyja, vagy elszakítja a ruhát, pótolnia kell. A dressz árát (5-6 ezer Ft) az októberi és novemberi tandíjakkal együtt kell kifizetni fele-fele arányban.

Félévi karácsonyi ünnepség:

Minden félév végén van egy karácsonyi bemutató ünnepség, amikor a növendékek és a szülők is találkoznak, illetve az iskola egy kis műsort mutat be, utána pedig szabad program és ünneplés van. J

Félévi bemutató órák:

A szülők betekintést nyerhetnek a balett-teremben folyó tanulásba. December hónapban nyílt órát tartunk, ahol megismerkedhetnek az órai munkával. A félévi karácsonyi bemutató órák a táncóra időpontjában és helyszínén kerülnek megrendezésre – amennyiben van rá igény. Ezt az igényt novemberben előre kell jelezni.

Intenzív nyári tánckurzus

Ezek szerepe igen fontos a szakmai fejlődésben, hiszen az itt eltöltött egy hét intenzív munkával telik, és szinte 2- 3 hónapos év közbeni fejlődés érhető el. Itt alapozzuk meg a következő év munkáját.

GY.I.K.

Felnőtteknek

Balett Reggelire!!??

Korhatár nélküli, jó hangulatú testébresztő tréningen vehetsz részt.
Mivel minden tánc alapja a balett, ezért az órákon használom a klasszikus balett  tréningjét és a jazz és modern technikák is megjelennek. Az órákon nagy hangsúlyt fektetek a helyes tesstartás és az izmok erősítésére.
Gyere el a kezd jól a napod egy frissítő tánccal!
Folyamatos csatlakozási lehetőség!

Időpont: hétfő, szerda, péntek 8.30-9.30
Helyszín: Synergy Táncstudio – Bp. 13.ker Visegrádi utca 29.
Havidíj: 11 500 Ft
4 alkalmas bérlet: 4 500 Ft
8 alkalmas bérlet: 8 250 Ft
Óradíj: 1 300 Ft
A bérletek egy hónap alatt járhatóak le.

Kis éji tánc

Egy kis balett, hogy elegáns legyél
Egy kis jazz, hogy ügyes legyél
Egy kis tréning, hogy izmos legyél
Egy kis nyújtás, hogy rugalmasabb legyél
Egy kis tánc, hogy még jobban legyél 🙂 🙂

Az órák a klasszikus balett tréningre épülnek, miközben a ma divatos modern és jazz technika is megjelenik az órán. Elsajátíthatod a helyes és szép testtartást! Az izmad erősebbek és rugalmasabbak lesznek, a koordinációs képességed és reakciókészséged fejlődik, tudatosan fogod használni a tested.
15 év felettieknek és felnőteknek ajánlom ezt az órát. Folyamatos csatalkozási lehetőség.

Időpont: kedd és csütörtök 19.00-20.30
Helyszín: Synergy Táncstudio – Bp. 13.ker Visegrádi utca 29.
Havidíj: 11 500 Ft
4 alkalmas bérlet: 7 200 Ft
Óradíj: 2 000 Ft
A bérletek egy hónap alatt járhatóak le.

GY.I.K.

Magánórák

Magánórák

Hamarosan

Esküvőre és rendezvényekre táncoktatás

Hamarosan